Pil höger Pil vänster Pil ned Pil up Kaldender Stäng Ladda ned Redigera Fel Notifikation RSS Sök Stjärna Ladda upp Skriva Blixt Stopp Soptunna Vind Vågor Gran Löv Sol Stuga Vattendroppe Eld Fiskben Position Karta Statistik Glödlampa Naturlig försurning Gift Begränsad miljöpåverkan Stäng Meny Minus Plus Minus med cirkel Plus med cirkel
Hoppa till innehåll

Release 1 av e-tjänst för en hållbar samhällsomställning (eKorren)

  • 19 oktober 2014 17:44
  • Publicerat av: Jari Koponen

Projektet eKorren lanserade under förra veckan release 1 av sin e-tjänst som ska driva mot en hållbar samhällsomställning. Den första releasen är väldigt nedbantad och ska mer ses som en demoversion av dashboard-gränssnittet. Du hittar den första releasen på ekorren.sundsvall.se.

I kommande releaser kommer funktionaliteten att utökas för varje release som släpps. Nedan kan du läsa mer om varje release som är planerad. Exakt vilken funktion som kommer med en release avgörs under utvecklingens gång men listan nedan kan ses som en grov releaseplan.

Release 1

Innehåller grundfunktionen i den dashboard-funktion som finns i e-tjänsten, dvs den del av e-tjänsten som visar status i kommunens uppfyllnad av mål. En funktion som ska ge en ögonblicksbild av vart vi som kommun befinner oss idag och vart vi strävar att nå. Just nu visas en del exempeldata i e-tjänsten som nås via adressen ekorren.sundsvall.se. Om du är intresserad av e-tjänsten kan du även anmäla dig för att få info när den kommer i en ny version.

Release 2

Arbetet med release 2 är påbörjat, denna release kommer att innehålla funktion för att se detaljerad information om avfallsmängderna i Sundsvalls kommun. Fokus i denna release ligger på att tillhandahålla information om avfallsdata baserat på öppna data och det innebär att man inte kommer att kunna logga in ännu för att se sin personliga information.

Release 3

Kommer att innehålla funktion för att logga in och se sitt eget data för en stor del av kommunens medborgare.

Kontakt

Eva-Marie Tyberg
Eko/ekonomistrateg
eva-marie.tyberg@sundsvall.se
070-235 23 99

Jari Koponen
IT-infrastrukturarkitekt
jari.koponen@sundsvall.se
070-601 23 05
www.twitter.com/ijkop