Pil höger Pil vänster Pil ned Pil up Kaldender Stäng Ladda ned Redigera Fel Notifikation RSS Sök Stjärna Ladda upp Skriva Blixt Stopp Soptunna Vind Vågor Gran Löv Sol Stuga Vattendroppe Eld Fiskben Position Karta Statistik Glödlampa Naturlig försurning Gift Begränsad miljöpåverkan Stäng Meny Minus Plus Minus med cirkel Plus med cirkel
Hoppa till innehåll

Öppna lösningar

Vi tror på öppenhet och samverkan, som ett led i detta publicerar vi en hel del av det vi utvecklar som öppen källkod. Att tänka öppet från start är viktigt, därför använder vi alltid öppna lösningar i form av öppna standarder och öppen källkod när vi väljer att utveckla IT-stöd.

Läs mer om våra öppna lösningar

Genom åren har Sundsvalls kommun själva eller i samverkan med andra kommuner utvecklat ett antal öppna lösningar som är fria för vem som helst att använda. Nedan har vi ett urval av produkter som utvecklats de senaste åren.

  • E-tjänsteplattformen Open ePlatform
    En e-tjänsteplattform med alla funktioner som krävs för en organisation för att leverera modern, användarvänlig e-förvaltning. Används idag av 80 organisationer (och fler på väg in)!
  • Samarbetsplattformen Open eCollaboration
    En digital samverkansplattform där organisationer kan samverka och samarbete digitalt med både interna medarbetare och externa deltagare.